Mořské ryby a plody
Kurz vaření St. 19.2.2020 od 17.00 hod.
Lektor: Radim Svačina
Na kurzu se bude připravovat:
- Mušle sv. Jakuba s květákovým pyré
- Grilovaná chobotnice na salátku s pečenými bramborami, limetkou a cherry rajčátky
- Grilované krevety s čimičuri salsou
- Pečené filé z pražmy královské s černou pikantní asijskou čočkou
Na kurzu se také naučíte:
- jak poznat při nákupu čerstvé ryby a mořské plody
- správnou techniku filetování ryb
- různé tepelné úpravy mořských plodů
- vybrat vhodnou přílohu k mořským plodům
Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.
Cena kurzu: 1.900 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500
Těšíme se na Vaši účast :-)
opava.pizza pizza-opava.eu kurzy-vareni.com
© 2024 Gustissimo.cz