Objednávky: +420 605 138 898 nebo online na gustissimo.choiceqr.com, Pondělí 10:00 - 14:00, Úterý 10:00 - 18:00, Středa a Čtvrtek 10:00 - 20:00, Pátek 10:00 - 21:00

Pečené maso a jeho různé úpravy

Pečené maso a jeho různé úpravy

Kurz vaření Čt. 21.3.2019 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam

Na kurzu budeme připravovat:
- DEMI GLACE - základ kvalitní omáčky
- Roastbeaf s domácí tatarskou omáčkou
- Hovězí žebírko na víně s pancettou a žampiony
- Kuřecí roláda
- Čokoládová pěna s malinami

Na kurzu se také naučíte:
- jak poznat různé druhy a části hovězího masa
- správné techniky úprav hovězího masa
- jak správně a jednoduše vykostit kuře
- základy příprav omáček z hovězího masa

Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.

Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500

Těšíme se na Vaši účast :-)

opava.pizza  pizza-opava.eu  kurzy-vareni.com

© 2024 Gustissimo.cz