Objednávky: +420 605 138 898, Pondělí, Úterý 10:00 - 18:00, Středa - Pátek 10:00 - 20:00

Steak a burger II

Steaky a Burgery

Kurz vaření: St. 5.6.2019 od 17.00 hod.
Lektor: Radim Svačina

Na kurzu budeme připravovat:
- Burger z vyzrálého hovězího masa s plátkem chedaru, karamelizovanou červenou cibulkou, pancettou,
  rajčatovou salsou, salátkem, okurkou a rajčetem v domácí housce
- Pravý americky Pastrami sendvič
- Vyzrálý Rump steak s pepřovou omáčkou
- Grilovaný ananas s vanilkovou omáčkou a zmrzlinou
 
Na kurzu se také naučíte:
- jak správně vybrat a připravit maso na steak a burger
- mleté maso není nic podřadného
- připravit omáčku na burger
- ugrilovat krásně šťavnatý steak a burger
- upéct domácí housku na burger

Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.

Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500

Těšíme se na Vaši účast :-)

© 2016 Gustissimo.cz