Objednávky: +420 605 138 898 nebo online na gustissimo.choiceqr.com, Pondělí 10:00 - 14:00, Úterý 10:00 - 18:00, Středa a Čtvrtek 10:00 - 20:00, Pátek 10:00 - 21:00

Zvěřina I

Zvěřina a podzim v kuchyni

Kurz vaření Čt 6.2.2020 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam

Na kurzu se bude připravovat:
- Panenka z divočáka, restované houby
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou, Pálffyho knedlík
- Pečený srnčí hřbet s hořkou čokoládou
- Créme brulée

Na kurzu se také naučíte:
- seznámení s podzimními surovinami
- houby a jejich využití v kuchyni (polévky, přílohy, omáčky)
- různé úpravy masa ze zvěřiny
- jak připravit lehký dezert

Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.

Cena kurzu: 1.900 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500

Těšíme se na Vaši účast :-)

opava.pizza  pizza-opava.eu  kurzy-vareni.com

© 2024 Gustissimo.cz