Objednávky: +420 605 138 898, Pondělí, Úterý 10:00 - 18:00, Středa - Pátek 10:00 - 20:00

Zvěřina I

Zvěřina a podzim v kuchyni

Kurz vaření Čt 17.10.2019 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam

Na kurzu se bude připravovat:
- Panenka z divočáka, restované houby
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou, Pálffyho knedlík
- Pečený srnčí hřbet s hořkou čokoládou
- Créme brulée

Na kurzu se také naučíte:
- seznámení s podzimními surovinami
- houby a jejich využití v kuchyni (polévky, přílohy, omáčky)
- různé úpravy masa ze zvěřiny
- jak připravit lehký dezert

Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.

Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500

Těšíme se na Vaši účast :-)

© 2016 Gustissimo.cz