Objednávky: +420 605 138 898, Pondělí, Úterý 10:00 - 18:00, Středa - Pátek 10:00 - 20:00

Česká kuchyně moderně a lehce

Česká kuchyně moderně a lehce

Kurz vaření Čt 16.1.2020 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam

Na kurzu se bude připravovat:
- Carpaccio z červené řepy, rozmarýnu a kozího sýru
- Uzený pstruh s lesními hříbky
- Telecí líčka na kořenové zelenině a červeném víně s bramborovo-dýňovým pyré
- Křehký jablkový koláč s mátou, tvarohem a skořicovou pěnou

Na kurzu se také naučíte:
- jak využívat regionální suroviny
- připravit českou kuchyni moderním a lehkým způsobem
- různé způsoby úprav králíka v české kuchyni

Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.

Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500

Těšíme se na Vaši účast :-)

© 2016 Gustissimo.cz