Prosciutto crudo Pelatello, Prosciutto crudo Tuttafetta a Meta, Prosciutto crudo Fiocco, Prosciutto crudo Rustico al Pepe, Bresaola (sušená hovězí svíčková), Coppa di Parma (sušená krkovička), Mortadella con Pistacchio, Pancetta Affumicata, Guanciale Amatriciano, Speck di Montagna, Salame con Cinghiale (salám z divočáka), Salame al Chianti (salám s vínem Chianti), Salame al Tartufo (salám s lanýžem), Salame piccante, Salame Milano (jemný milánský salám), Salsiccia fresca (čerstvá klobáska)
(slouží k dochucení zeleninových salátů, ryb nebo grilovaného masa):
Plněné těstoviny,v aječné těstoviny, bezvaječné těstoviny, čerstvé chlazené těstoviny, tradičně (ručně) vyráběné těstoviny:
Penne, spaghetti, orecchiette, tagliatelle, ravioli, tortellini, vesuvio, bucattini, paccheri, rotelle, gramigna, lasagne, panzerotti, garganelli, fusilli, farfalle ............
bezlepkové těstoviny z rýžové nebo kukuřičné mouky: spaghetti, penne, fusilli, tortiglioni................
sušená rajčátka, grilovaná rajčátka, krájená rajčata, rajčatové pyré, cherry rajčátka v plechovce, rajčatové omáčky...................
pesto bazalkové, pesto sicilské, olivy (zelené, černé, plněné), kapary, houby, fazole, čočka, hrášek, cizrna, omáčky, ančovičky, tuňák, mořské plody,
cibulky v balzamikovém octu, balsamikový ocet, balsamikový krém, dresinky na saláty, rýže, mouka, marmelády.......................................
opava.pizza pizza-opava.eu kurzy-vareni.com
© 2024 Gustissimo.cz