Objednávky: +420 605 138 898, Pondělí, Úterý 10:00 - 18:00, Středa - Pátek 10:00 - 20:00

Hovězí maso a omáčky I.

Hovězí maso a omáčky

Kurz vaření Čt. 5.3.2020 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam

Na kurzu budeme připravovat:
- Hovězí vývar a Demi glace - základy na omáčku
- Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem
- Svíčková na smetaně, domácí karlovarský knedlík
- Flambovaný ananas se zmrzlinou

Na kurzu se také naučíte:
- jak poznat různé druhy a části hovězího masa
- správné techniky úprav hovězího masa
- různé tepelné i studené úpravy hovězího masa
- základy příprav omáček z hovězího masa

Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.

Cena kurzu: 1.900 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
- telefonicky: 774 407 009
- e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 410357002/5500

Těšíme se na Vaši účast :-)

© 2016 Gustissimo.cz